Aveţi întrebări?
31 mai, termenul final de predare a proiectelor pentru etapa CREAȚIE a concursului național de design de mobilier

Cei care doresc să se înscrie la concursul național de design de mobilier organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România, mai au timp să depună proiectele până la 31 mai – termenul final pentru etapa „Creație”. Premiile puse în joc sunt de 2.000 de lei (locul I), 1.500 de lei (locul II), 1.000 de lei (locul III) și 500 de lei (mențiuni).
Concursul a ajuns la cea de-a XV-a ediție și este organizat în parteneriat cu Romexpo, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București (UAUIM) – Facultatea de Arhitectură de Interior, Universitatea Transilvania Brașov – Facultatea de Ingineria Lemnului, Societatea Designerilor Profesioniști din România (SDPR) și alte societăți membre APMR.
Tema concursului este „Mic mobilier”, iar evenimentul își propune facilitarea legăturii între producătorii de mobilă și arhitecți sau designeri de mobilier. De asemenea, se încearcă apropierea dintre școală și industrie, astfel că sunt așteptați să se înscrie la concurs elevi și studenți care urmează cursuri de specialitate în design și în domeniul industriei mobilei.


Web: ParkNet 2014