Aveţi întrebări?
A luat naștere grupul Giardina

Giampiero Mauri, fostul proprietar al Mauri Macchine și Ventilazione Italiana, este noul proprietar al Giardina Finishing. Noua organizație, Giardina Group, cuprinde și MM Store, portalul de comerț electronic recent lansat pentru vânzarea on-line de piese de schimb și de echipamente pentru mașinile și liniile pentru aplicarea de straturi de acoperire.

                 

La Ligna, noul grup a expus într-un stand de 400 de metri pătrați: nume nou, acționari noi, un nou logo, care urmează să fie treptat extins la întregul portofoliu, o nouă imagine... imaculată, solidă, simplă și puternică.

        Prin fuziunea celor trei mărci, Grupul Giardina poate accesa imediat o uriașă bază de date cu clienți și poate oferi un catalog cuprinzător, probabil  cea mai amplă și mai completă gamă de utilaje și instalații de finisare disponibile pe piață, de la mașinile „standard” independente până la liniile flexibile, de la ferestre până la mobilier, de la instalații mari pentru vopsirea grinzilor până la mașinile speciale cu o grosime de 15 mm și cristale de 3.250 mm.
Sunt multe proiecte ambițioase, în primul rând unificarea producției în locația de la Figino Serenza, fabrica istorică a companiei Giardina, în timp ce spațiile Mauri Macchine de la Cermenate vor fi dedicate depozitării și logisticii.

         
Se va avea în vedere întreaga lume, prin consolidarea relațiilor cu mulți dintre clienții companiei Giardina de pe cele mai avansate și mature piețe – din America până în Europa, din Orientul Mijlociu până în Canada – deoarece Grupul Giardina își dorește să lucreze cu parteneri care caută soluții, nu „războaie ale reducerilor”.  Această decizie a fost răsplătită prin patru comenzi mari în ultimele săptămâni, un prim feedback pozitiv al reacției pozitive a pieței față de hotărârea lui Mauri de a crea un grup puternic și bine închegat.

MM STORE
Aceste planuri de amploare se îmbină cu dorința de a testa noi direcții și oportunități, prin deschiderea unui magazin on-line unic de materiale și piese de schimb: MM Store a fost lansat cu câteva luni în urmă,  un magazin on-line veritabil, în care se poate achiziționa produse non-stop, ușor și direct, cu o perioadă de executare de 48 de ore de la comandă la livrare.Web: ParkNet 2014