Aveţi întrebări?
Grupul Hettich: Cifră de afaceri de aproape un miliard de euro, în creștere

Grupul Hettich, cu sediul central în Kirchlengern, a realizat în anul 2016 o cifră de afaceri de 913 milioane euro, în creștere cu 3,75 procente în comparaţie cu anul precedent - 880 milioane euro în 2015.
Astfel, 6.200 angajaţi au realizat în întreaga lume o cifră de afaceri de aproape un miliard de euro. Aşa cum a declarat Directorul General, administrator asociat Dr. Andreas Hettich, participarea filialelor din străinătate a crescut la 69 de procente, după ce anul trecut s-a situat la 68 de procente.
                     
La nivel mondial, în anul 2016 s-a investit un total de aproximativ 116 milioane de euro, în produse, instalaţii şi clădiri. Numărul de persoane angajate la filialele noastre din întreaga lume a fost, în medie, 6200. Dintre acestea, mai mult de 3400 angajaţi lucrau în Germania.
În mod tradiţional, firma, care este 100% în proprietatea familiei, nu dă publicităţii cifrele concrete ale rezultatului. „Creşterea cifrei de afaceri de anul trecut nu este de neglijat, totuşi ne propusesem mai mult“, a declarat Dr. Andreas Hettich.
În 2017, în Kirchlengern se va finaliza cea mai mare dintre halele de producţie pe care grupul Hettich le deţine în lume. Salonul Interzum, care va avea loc între 16 şi 19 mai 2017 la Köln se va desfăşura pentru Hettich sub deviza Fascin[action], fascinaţia soluţiilor.

Dacă v-a plăcut informația, dați un share cu un simplu click, sa ajungă și la alții:


Web: ParkNet 2014