Aveţi întrebări?
Expo Ambient Design - Bacău 2017

Salonul Regional de Amenajări interioare, exterioare și mobilier ”EXPO AMBIENT DESIGN”, organizat de SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA, în parteneriat cu Uniunea Arhitecților din România - Filiala Bacău-Neamț şi Ordinul Arhitecților din România - Filiala Bacău-Neamț, aflat la cea de a patra ediţie, își va deschide porțile vineri, 24 februarie 2016 începând cu ora 12.00.
              
Timp de trei zile, până pe 26 februarie, firme de profil din Regiunea Nord-Est, dar și din alte zone ale țării, vor expune o gamă largă de servicii și produse, destinate amenajărilor interioare, exterioare și mobilier.
Evenimentul reuneşte firme din domeniul amenajărilor interioare și exterioare, producători și distribuitori de mobilă și decorațiuni, producători şi distribuitori de materiale şi componente prefabricate pentru construcţii civile şi industriale. Vizitatorii, dar și firmele interesate, vor putea afla despre ultimele tendințe în domeniul design-ului de interior și exterior și vor beneficia de consultanță în arhitectură și proiectare în construcții.
Pe parcursul evenimentului vizitatorii vot putea participa le conferințe și workshopuri pe tematica târgului, unde specialiștii în domeniu vor prezenta ultimele tendințe în amenajări interioare și construcții.
La Expo Ambient Design, Bacău, organizatorii au amenajat o zonă de trend - locul unde pot di viualizate și cele mai noi produse, tendințe, design și arhitectură în domeniu, atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, dar șo platformă de reînnoire a relațiilor existente, de stabilire a noi contacte și noi afaceri.
                  
Expoziţia are loc la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” Bacău, la Pavilionul Expozițional numărul 1. Programul de vizitare al evenimentelor este: vineri, începând cu ora 12.00 până la ora 18.00, sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00, iar duminică de la ora 10.00 până la ora 14.00.

Web: ParkNet 2014