Aveţi întrebări?
Holzma – sărbătorește 50 de ani de calitate și precizie

În acest an, HOLZMA – cel mai mare producător german de mașini de înaltă precizie de formatizat panouri de pe piață, sărbătorește cea de a 50-a aniversare. HOLZMA GmbH este producător mondial de ferăstraie și sisteme cu fascicul de dimensionare panouri.


Timp de 50 de ani, ferăstraiele Holzma au oferit calitate și toleranță ridicată de tăiere, compatibile cu aproape toate tipurile de panou – fie lemn sau materiale plastice. Clienții Holzma provin din toate mediile industriale, de la meșteșugari până la marile industrii din domeniul prelucrării lemnului, cu operațiuni internaționale.

Povestea de succes a început în 1966, prin fondarea Plattenaufteiltechnik HOLZMA GmbH, care a crescut rapid, tinând pasul cu evoluțiile tehnologice ale vremii, devenind cunoscut pe piață. Odată ce a devenit membru pilon Homag – în 1987 – deservește clienții cu seriozitate oferind cele mai noi tehnologii, păstrând poziția sa specială de lider pe piață.

            
Experții Holzman monitorizează în mod constant tendințele pieței și se concentrează pe analiza feedback-ului de la clienți, care este întotdeauna în măsură să răspundă rapid la schimbările de pe piață. Nu este o coincidență faptul că doar în ultimii 10 ani, Holzma are 65 brevete .
Privind în perspectivă, mașinile grupului HOMAG, împreună cu solutiile automatizate, dețin rolul principal în industrie, care funcționează într-un sistem coordonat, începând de la materia primă și până la produsul final.
Cea mai importantă manifestare din acest an jubiliar, a fost organizarea unui evenimentului HOLZMA Treff 2016 – o expoziție proprie, unde pe lângă atmosfera festivă, au fost prezentate și noile modele de mașini din sector. 

Camelia Gal


Web: ParkNet 2014