Aveţi întrebări?


Inovații și design în industria hotelieră, de la Häfele

Häfele, unul dintre cei mai mari jucători pe piață în domeniul accesoriilor și feroneriei pentru mobilier, precum și în sisteme electronice de control al accesului, propune pentru industria hotelieră, în premieră, coordonarea designului și a finisajelor din cadrul unei game largi de produse. Astfel,  arhitecții și designerii pot proiecta în detaliu camerele de hotel, utilizand o singură sursă, suprafață și un stil unic ce oferă oaspeților o ambianță unitară, de la ușa de la intrare până la lumina de la noptieră.

             
„Detaliile de înaltă calitate tind să creeze și să contureze impresia de ansamblu a unei camere de hotel, iar de cele mai multe ori, dotările și amenajarea interioară reprezintă o provocare pentru a impresiona oaspeții. Industria hoteliera se afla în prezent într-un trend ascendent, ce se remarcă prin inovație, dar mai ales prin multifuncționalitate. Häfele preîntâmpină aceste tendințe cu o gama variată de peste 200 de produse de înaltă calitate, realizată în deplină concordanță cu proiectarea și finisajele existente”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

                   
Se disting patru tipuri de suprafețe ce armonizează stilistic fiecare încăpere: oțel inoxidabil satinat, negru mat, alamă și crom lustruite. Astfel, pornind de la o singură suprafață și un design ales, noile accesorii de mobilier și sistemele Häfele se adresează tuturor spațiilor, pentru ca rezultatul final să surprindă vizual, dar mai ales să îndeplinească fiecare scop și necesitate ale camerelor de hotel.
Hafele propune o diversitate de uși pentru diferite tipuri de încăperi, sisteme electronice de control al accesului cu tehnologia Dialock, o varietate de manere adecvate pentru uși și mobilier, dar și soluții de iluminare artistică cu LED-uri. Noile tendințe includ module de sunet ce pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone sau tablete, dar și soluțiile complete de depozitare cu accesorii integrate ce pot fi transformate în panouri sau dulapuri.

Intarzia&Castor
07/2017_Pe scurt

Web: ParkNet 2014