Aveţi întrebări?
Întâlniri la nivel înalt

Ministrul Apelor și Pădurilor, Adriana Petcu, s-a întâlnit pe 9 martie cu ambasadorul Cehiei în România, ES Vladimír Války, potrivit unui comunicat de presă remis de minister. Discuțiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe continuarea și intensificarea relațiilor bilaterale dintre cele două state membre ale UE. În cadrul întrevederii s-a stabilit că, în luna septembrie, România va fi gazda unei reuniuni extinse a specialiștilor din cele două țări, pe domeniul Păduri.
Totodată, ES Vladimír Války a reiterat susținerea statului ceh față de candidatura României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).
De asemenea, Adriana Petcu s-a întâlnit pe 17 martie și cu ambasadorul Republicii Slovenia în România, ES Mihael ZUPANČIČ. În cadrul discuțiilor, părțile au prezentat cele mai importante măsuri luate pentru managementul durabil al apelor și pădurilor. Colaborarea între cele două țări va continua în viitor, la nivel de experți, pentru ca bunele practici din domeniile ape și păduri să fie împărtășite, pentru beneficiul reciproc.


Web: ParkNet 2014