Aveţi întrebări?
LIGNA 2017 – un loc smart pentru afaceri prospere!

LIGNA, liderul mondial al târgulurilor pentru mașini, echipamente și scule din industria de prelucrare a lemnului, se pregătește pentru sezonul 2017, desfășurat în perioada 22-26 mai. Târgul cu deschidere de șase zile își primește din timp expozanții, astfel încât organizatorii Deutsche Messe și Asociația producătorilor de mașini de prelucrarea lemnului din Germania - vorbesc deja de un rezultat excelent: 90 % din spațiul expozițional disponibil a fost rezervat.
La Ligna 2017 vor participa deopotrivă companii de renume mondial dar și mici producători și comercianți din sector. Printre ”greii” industriei care se întorc an de-a rândul, se numără Biesse, Bürkle, Cefla, Felder, IMA, SCM și Unimak, iar Festool va fi prezent cu două standuri.
De asemenea LIGNA 2017, va găzdui nenumărate companii care participă pentru prima oară, cum ar fi RS Wood din Italia, Aigner-Werkzeuge din Austria și Vector Systems din Noua Zeelandă, precum și alte branduri de renume - Plastik (Turcia), Unison (Polonia) și IVM Chemicals (Germania).
Târgul se va focusa pe concepte inteligente în scopul integrării tuturor verigilor (sectoarelor) în lanțul complex al prelucrării lemnului. Acest concept oferă oportunități majore pentru companiile care doresc să dezvolte noi domenii de activitate, de a-și stimula productivitatea și de a construi avantajul lor competitiv.

               
LIGNA 2017 va evidenția interacțiunea strânsă între integrarea continuă a lumilor virtuale și reale - a întregului lanț valoric, începând de la prima așchie de lemn până la prelucrarea finală a acestuia. Târgul mai oferă soluții complete de prelucrare pentru materiale plastice, o serie de cursuri de formare pentru tâmplari, dulgheri, asamblori și instalatori dar și prețioase informații pentru domeniul tehnologic. Prin urmare, vizitatorii vor putea urmări diferite subiecte și soluții inovative pentru dezvoltarea productivității afacerilor și creșterea competitivității în sectoarele vizate.

În 2017, LIGNA – se așteaptă din nou să atragă în jur de 1.500 de expozanti, mai mult de jumatate dintre companii venind din afara Germaniei.

Camelia GalWeb: ParkNet 2014