Aveţi întrebări?
An aniversar pentru Lemet și noi posibilități de finanțare pentru clienții Lem’s

Unul din cei mai mari producător de mobilier din România  - Lemet, pe 20 decembrie 2016 aniversează 25 de ani de activitate, ocazie cu care Alexandru Rizea, director general și fondator Lemet a ținut să aducă mulțumiri echipei sale pentru devotament, clienților săi pentru exigența lor dar și firmelor concurente din domeniu, prin care a devenit mai perseverent.
             
În decursul anului 2016, s-au deschis 7 noi magazine Lem’s în țară și s-au lansat mai multe colecții de mobilier, introducând chiar noi segmente de produse care până acum nu erau. Înființată în 1991, fabrica a ajuns în prezent la peste 40.000 de mp de hale de producție și depozitare, cu linii de producție complet automatizate și bazate pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial. Pe poarta fabricii ies anual peste 250.000 module de mobilă care ajung în casele românilor și nu numai.
O veste îmbucurătoare pentru clienți este și introducerea de noi posibilități de achiziție a produselor Lem’s, prin rate fixe fără dobândă. Ofertele de finanțare sunt disponibile în toate magazinele din țară, unde sunt furnizate și informații utile pentru aceste operațiuni.


Web: ParkNet 2014