Aveţi întrebări?
Participați la concursul Wood-Mizer și faceți-vă proiectul cunoscut peste tot în Europa

Concursul „Proiectul meu 2017” anunțat pentru operatorii de fierăstraie-panglică care au realizat lucruri interesante din lemn.

În anul 2017, Wood-Mizer organizează un concurs pentru proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer care au construit proiecte cu propria cherestea. Cele mai bune proiecte vor primi premii speciale.

Aceasta este a doua ediție a concursului. Wood-Mizer a lansat pentru prima dată concursul acum doi ani și au fost înscrise peste 40 de proiecte interesante din 11 țări. Concursul este dedicat recunoașterii proprietarilor de fierăstraie-panglică care construiesc proiecte cu lemnul tăiat de ei înșiși.

Dacă ați realizat un proiect din cherestea tăiată cu propriul fierăstrău-panglică de la Wood-Mizer, este ușor să intrați în concurs. Pur și simplu completați formularul online de la www.woodmizer-europe.com, încărcați câteva fotografii bine realizate și ați terminat!

Perioada de înscriere în concurs începe pe 1 ianuarie și se încheie pe 29 septembrie 2017. În noiembrie 2017, Wood-Mizer va selecta cele mai bune proiecte și va acorda premiile! Se vor acorda 3 premii în fiecare dintre cele 3 categorii: CLĂDIRI, MOBILIER și ALTE PROIECTE. Premiile includ placa câștigătorului, ceas, replică în miniatură fierăstrău-panglică Wood-Mizer și credit pentru achiziționarea de produse Wood-Mizer.

DESCHIDERE PERIOADĂ DE ÎNSCRIERI    01/01/2017

TERMEN-LIMITĂ ÎNSCRIERI    29/09/2017

ANUNȚAREA CÂȘTIGĂTORILOR    noiembrie 2017

Pentru mai multe informații, înscrierea în concurs sau vizualizarea proiectelor înscrise de alți dulgheri și tâmplari, vizitați site-ul organizatorului. Pentru orice întrebări legate de concurs, scrieți-ne la adresa de e-mail (jmooney@woodmizer.pl).


Web: ParkNet 2014