Aveţi întrebări?
Producătorii români de mobilă au participat la „SALONE DEL MOBILE”, la Milano

Evenimentul a avut loc la Centrul Expozițional RHO FIERA unde, pe o suprafață de 200.000 de mp, au expus modele și produse peste 2.000 de participanți, 34% fiind din afara Italiei.

                 
România a participat la secțiunea DESIGN, cu pavilion național format din 16 standuri individuale. Astfel, conform APRM, pe o suprafață totală de 489 mp au fost prezente firmele Bucin Mob, Caro Jibou, Dis Prod, Ecomatrix, Ekero Concept, Fascinația Sticlei, Global Art Production, H Metal, Mobila Dalin, Quadra Invest, Omega Seats, Savini Due, Sophia 2004, Stones Charme, Szel Mob și Transilvania Production.

               

Sub brandul „Romanian Furniture – Style, Comfort, Durability” companiile românești au expus o gamă largă de mobilier în încercarea de a face cunoscută industria de mobilă și de design de mobilier din România.
Participarea a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în colaborare cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și cu sprijinul BPCE Milano, în cadrul Programului de Promovare a Exportului, cu finanțare parțială de la bugetul de stat.
În cele 6 zile de expoziție de mobilă și design de la Milano au fost așteptați peste 300.000 de vizitatori, din 165 de țări.


Dacă te-a prins articolul, împarte și cu alții cu un simplu click:Web: ParkNet 2014