Aveţi întrebări?
Idealuri noi pentru activitatea profesională de la Kinnarps

Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe segmentul amenajărilor spațiilor de birouri și mobilier neconvențional, minimalist și ultramodern - Kinnarps România, viitorul spațiilor de birouri și munca de birou în sine se va rescrie după o nouă tipologie, aparținând tehnologiei şi stilului arhitectural minimalist.
         
Daniel Florescu, director general Kinnarps Romania (Kinnarps – companie suedeză de mobilier de birou şi design interior), afirmă că ”pe măsură ce tehnologia se integrează tot mai mult în viaţa noastră, totul va deveni mobil: de la felul în care muncim, până la felul în care facem cumpărături. Programul de lucru de la 9.00 la 17.00 este din ce în ce mai rar, iar munca îşi face loc în viaţa noastră seara, în week-end sau în vacanţă. Evoluţia tehnologiei are drept rezultat o revoluţie în spaţiile de lucru, rupând firele prin care angajatul este legat de un program fix sau de un birou fix”. În opinia directorului Daniel Florescu, munca este activitatea pe care o faci, nu locul unde te duci, de aceea companiile trebuie să se adapteze conceptului de ”angajat mobil”.
Conceptul de „hub”, este unde profesionişti din diverse industrii vin să lucreze, a devenit din ce în ce mai des întâlnit, se arată într-un comunicat formulat de compania suedeză.


Web: ParkNet 2014