Aveţi întrebări?
VERSATILITATEA ȘI SIGURANȚA
SISTEMELOR DE MANIPULARE CU VACUUM DE LA SCHMALZ

Sistemele de manipulare cu vacuum, de la Schmalz, reprezintă una dintre cele mai moderne tehnologii folosite în prezent în lume, mai ales datorită versatilității în utilizare (în spații înguste, pentru o mare diversitate de suprafețe, cu rotiri parțiale sau complete) și a siguranței în exploatare (prin aplicarea, la standarde ridicate, a normelor ergonomice de lucru).

          
Ca reprezentant al companiei Schmalz Gmbh în România, Robital Industrial Supplier distribuie și instalează mai multe tipuri de echipamente Schmalz de manipulare cu vacuum, utilizate cu succes în domeniile care folosesc materiale precum lemn, plastic, metal (foi de metal), sticlă. Sistemele Schmalz pot fi instalate atât în secțiile de producție, cât și în departamentele de ambalare și logistică, în majoritatea industriilor, inclusiv în cea aerospațială, farmaceutică sau de energii regenerabile (pentru sistemele eoliene și solare).
Toate sistemele puse la dispoziție de Schmalz sunt disponibile și în România: Tubul ridicător JumboFlex și Dispozitivul de manipulare  cu vid VacuMaster, fiecare în mai multe variante și cu o gamă largă de accesorii, în funcție de nevoile clientului.

                
Astfel, Tubul ridicător Jumbo (disponibil în variantele Flex 20, 35, 50 și Ergo/Sprint 35, 45, 65, 85, 110, 140, 200 și 300) este util pentru diferite tipuri de produse, precum cutii de carton, butoaie, mobilă, saci, plăci din lemn și altele, în greutate de maximum 300 de kilograme. Jumbo este potrivit și pentru lucrul în spații strâmte, pe mese pliante sau pentru piese de mare finețe. Echipamentul se remarcă prin rapiditatea procesului de ridicare, frecvența de executare a manevrelor și manipularea cu un singur mediu (nu sunt necesare frânghii, electropalane, manipulatoare sau cilindri de ridicare). De asemenea, JumboFlex poate executa rotiri orizontale cu 90°.
              
Dispozitivul de manipulare cu vid VacuMaster poate ridica foi de de tablă, bobine, plăci de lemn, plastic sau sticlă, plăci de beton,  piese de lucru de până la 2000 kg, în principal obiecte mari și plane, și poate realiza o rotire orizontală sau verticală cu 90° și o răsucire la 180°. Este disponibil în variantele VacuMaster Basic,  VacuMaster Comfort (ambele pentru 125, 250, 500, 750 kg), VacuMaster Vario (în variantele pentru capacitate maximă de la 250 la 1000 kg), VacuMaster Eco (capacitate maximă între 500 și 1000 de kg), VacuMaster Coil (pentru bobine și inele de benzi - capacitate maximă între 500 și 1000 de kg) VacuMaster Box (pentru manipularea cutiilor de metal precum seifuri, unități de aer condiționat, electrocasnice mari – capacitate maximă între 125 și 250 de kg), VacuMaster Window, Light și alte modele adaptate aplicației specifice a clientului.
        
Una dintre caracteristicile comune și foarte importante ale produselor de manipulare cu vacuum de la Schmalz o reprezintă siguranța în exploatare: avertizarea sonoră în cazul întreruperii alimentării cu energie electrică, rezervorul mare de vid, manipularea ușoară împiedică producerea de accidente și răniri și oferă un mediu ergonomic de lucru, cu respectarea tuturor standardelor de protecție a muncii.

Robital Industrial Supplier a instalat echipamente Schmalz de ridicare cu vacuum la numeroase companii multinaționale din automotive, industrie chimica, farmaceutică, logistică, etc. Mai multe despre aceste lucrări și despre companie, clik aici

Web: ParkNet 2014