Aveţi întrebări?
Soluții de impregnare și conservare a lemnului

IMPRALEMN SERVICE SRL este agent exclusiv pe piata României ale produselor renumitei companii LONZA WOOD PROTECTION, a business of Arch Timber Protection Ltd.

Misiunea LONZA WOOD PROTECTION, a business of Arch Timber Protection Ltd. (la nivel global) - în parteneriat cu Impralemn Service Srl (pe piaţa României) - este de a ajuta utilizatorii să valorifice din plin lemnul și să se bucure timp îndelungat de calitatea și frumusețea acestuia.
                        

LONZA WOOD PROTECTION, a business of Arch Timber Protection Ltd. (www.lonzawoodprotection.com/eu) este principalul furnizor mondial de produse şi servicii pentru conservarea eficientă a lemnului (protecţie anti-mucegai şi pete de sevă pentru cherestea debitată, protecţie de atacurile insectelor şi de degradare, etc.).

 Impralemn Service - firma cu capital englez, oferă servicii de impregnare sub presiune cu TANALITH E, asigurând cele mai sigure standarde de calitate propuse de acest produs.
      
Noile produse de ultima generație:

TANALITH E 3475 este un produs modern cu formula unică pe bază de apă și ingrediente biodegradabile, fără folosirea borului, ce oferă protecție de lungă durată împotriva ciupercilor, putregaiului și insectelor, conceput pentru utilizarea în situații externe și interne, cu utilizări fără și cu contact cu solul, chiar și în contact cu apa.
Procedeul de tratare este impregnarea, folosind o tehnologie dovedită de vid-presiune

ANTIBLU SELECT 3787 –Protecție avansată și economică pentru prevenirea apariției colorațiilor și a mucegaiului pentru cheresteaua proaspăt tăiată.
Prin repectarea deplină a Reglementărilor pentru Produse Biocide
RESTOLRestol™ Wood Oil – uleiul pentru lemn - este un conservant a lemnului destinat finisajului și protecţiei tuturor elementelor exterioare din lemn.


Web: ParkNet 2014