Aveţi întrebări?
Szolvegy Vegyipar SRL - calitate germană la preț accesibil

Szolvegy Vegyipari SRL, reprezentanta producătorului de adezivi din Ungaria a organizat un important eveniment la Odorheiu Secuiesc, pe 10 noiembrie 2016, care a oferit informații prețioase referitoare la produsele lor. Evenimentul profesional, dedicat producătorilor din industria lemnului, a fost organizat cu sprijinul National Trading House și Clusterului Regiofa din Odorheiu Secuiesc. Invitatul principal al acestui eveniment a fost dl Dr Daku Lajos - inginer chimist, fondatorul fabricii de adezivi Szolvegy Vegyipari Kft, din Ungaria, prezentând importanța calității constante a adezivilor TISZABOND clasa D3 și clasa D4 folosiți cu succes de aproximativ 340 de producători români din industria lemnului.

           

În prezența a mai mult de 40 de profesioniști utilizatori sau potențiali utilizatori ai adezivului, au fost prezentate rezultatele cercetărilor efectuate cu adezivi D3 și D4. Au fost prezentate proprietățile acestora, modul de utilizare, precum și rezistența la apă, și rezistența de rupere, inclusiv calitatea produselor obținute prin utilizarea adezivului TISZABOND.

Cu ocazia acestui eveniment important, domnul director Matéfy Csaba, a prezentat firma Szolvegy Vegyipari SRL din România și a vorbit despre gama largă de adezivi TISZABOND, comercializată cu succes pe piața din România, prezentând domeniile de utilizare a fiecărui tip de adeziv, rezultatele obținute și metoda de lucru aplicată în deservirea clienților.

Producătorii își asigură clienții cu privire la calitatea produselor Szolvegy, fiind și fondatorul clubului pentru contolul calității continue - ,,Clubul adezivilor de calitate din UNGARIA”, care are scopul de a asigura un control continuu a calității adezivilor pentru industria lemnului, produși sau comercializați în Ungaria. Adezivii sunt verificați conform cerințelor EN 204: 2001, iar la fiecare adeziv se verifică dacă corespund parametrilor prescriși în fișele tehnice aferente.

Testele sunt efectuate în laboratoare acreditate, în special în laboratoarele Universității de Industria Lemnului din Sopron.


Web: ParkNet 2014