Aveţi întrebări?
Situația financiară la final de an a Grupului SCM este de 600 de milioane de euro

Situația financiară la final de an a Grupului SCM va cumula 600 de milioane de euro (513 milioane de euro în 2015). Acesta este rezumatul unui an încununat cu succes pentru acest mare producător de mașini și componente industriale, un lider de piață necontestat în domeniul mașinilor de producție folosite la prelucrarea lemnului, a aluminiului, a materialelor compozite, a plasticului, a metalului, a marmurei și sticlei etc.
            
„Putem afirma cu certitudine că și anul 2016 a înregistrat un mare succes”, afirmă Andrea Aureli, directorul executiv al Grupului SCM. „Am fost martorii unei creșteri semnificative a veniturilor, o creștere peste cea a pieței în general, precum și o confirmare a calității investițiilor pe care le-am efectuat în diferite regiuni ale lumii și în Italia. Fără a pierde nicio clipă din vedere cele două elemente esențiale care ne-au oferit posibilitatea de a obține aceste rezultate excelente: inovația și tinerii.”
Succesul SCM se bazează pe angajamentul grupului față de toate piețele esențiale pe care operează, oferind un excelent exemplu în ceea ce privește modul în care o companie italiană poate să reușească în lume. În afara Italiei, unde veniturile s-au dublat în acest an, SCM Group a continuat să investească în extinderea și consolidarea prezenței sale internaționale.


Web: ParkNet 2014