Aveţi întrebări?
Wood-Mizer va prezenta la LIGNA 2017 două linii noi de fierăstraie-panglică și o nouă pânză cu eliminarea rumegușului

La LIGNA 2017, Wood-Mizer va lansa un echipament nou de mare volum pentru debitarea lemnului - denumit Wood-Mizer TITAN - plus o serie nouă LX de fierăstraie-panglică profesionale.

Vizitatorii veniți la standul exterior al Wood-Mizer de la LIGNA 2017 vor vedea un echipament nou de mare volum pentru debitarea lemnului și binecunoscutele modele de fierăstraie-panglică Wood-Mizer.

Compania își extinde tehnologia de produse cu game noi de produse și Wood-Mizer TITAN reprezintă un pas gigantic înainte către prelucrarea de mare volum a lemnului: liniile TITAN sunt capabile să producă până la 150+ de metri cubi de lemn rotund debitat pe schimb de lucru. Construcția de mare capacitate este proiectată pentru anduranță maximă și o producție constantă la volum mare.

Noua linie Wood-Mizer TITAN va fi reprezentată la LIGNA 2017 de mai multe unități individuale – fierăstrăul-panglică cu pânză lată WB2000, un fierăstrău vertical cu cap dublu și cu pânză lată, un fierăstrău multilamă de mare capacitate Titan și un circular de tivit Titan. Toate mașinile TITAN sunt albastre pentru a le diferenția de binecunoscutele fierăstraie-panglică cu pânză îngustă Wood-Mizer.

O altă noutate este reprezentată de o serie nouă de fierăstraie-panglică LX, care prezintă caracteristici și capacități alternative la seria tradițională de fierăstraie-panglică Wood-Mizer LT. Seria LX de fierăstraie-panglică va demonstra caracteristici și o construcție (precum noul cadru xFRAME) pe care Wood-Mizer nu le-a mai oferit niciodată până acum.

Wood-Mizer TOOLS – o gamă completă de pânze de fierăstraie circulare, pânze de fierăstrău cu cadru, cuțite de rindeluit, pânze-panglică late și multe altele - vor fi prezentate într-un format extins la LIGNA 2017. Vânzările pentru produsele TOOLS s-au triplat în anul 2016 și Wood-Mizer se așteaptă ca tendința să continue.

Alte echipamente la LIGNA 2017 vor fi fierăstrăul-panglică de retăiere modular de mare capacitate HR700 (care poate debita prisme de 400 mm pătrați) cu un sistem carusel de readucere a prismelor, mai multe fierăstraie-panglică din binecunoscuta gamă LT, echipamente de întreținere a pânzelor atât pentru fierăstraie-panglică cu pânză lată, cât și pentru cele cu pânză îngustă, precum și spectrul complet Wood-Mizer de pânze pentru fierăstraie-panglică cu pânză îngustă.

Profilul nou al pânzei Vortex cu eliminarea rumegușului va prezenta noile progrese ale tehnologiei pânzelor. Acest profil revoluționar produce practic zero rumeguș lăsat pe suprafața scândurii. Este un aspect extrem de valoros pentru producătorii de paleți, care adesea trebuie să folosească un al doilea proces tehnologic pentru eliminarea rumegușului de pe scânduri înaintea procesului de uscare în cuptor. Pânza Vortex a fost dezvoltată în SUA și a fost foarte bine primită pe piața de acolo. Testele inițiale din Europa, Africa și Asia au demonstrat un interes semnificativ din partea clienților pentru acest nou profil de pânză.

Vă așteptăm la standul Wood-Mizer de la LIGNA ca să vedeți viitorul în debitarea lemnului!

S.C. Wood-Mizer RO S.R.L.

Str. Fabricii nr 6

557270 Sura Mica, Jud. Sibiu

Tel.: 0745 707323

E-mail: aechert@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro


Web: ParkNet 2014