Aveţi întrebări?


Woodtech din Cairo: 23-25 februarie 2018

După succesul primului Forum Woodtech, Medexpo S.A. și Camera de Comerț din Damietta își extind activitățile în Cairo. A doua ediție Woodtech va avea loc la Cairo International Convention Center!

Woodtech este punctul de întâlnire internațional pentru specialiștii în domeniul lemnului care caută partneri de afaceri în domeniul industriei lemnului, proiectare, mobilier și utilaje de prelucrare a lemnului. Târgul Woodtech este cea mai mare și mai extinsă expoziție internațională din Egipt și are sprijinul Camerei de comeț Damietta, Guvernului, precum și Asociației pentru lemn și mobilă.

       
Woodtech oferă expozanților posibilitatea de a-și prezenta produsele în cea mai mare zonă industrială de mobilier. Producția de mobilier este considerată una dintre cele mai promițătoare sectoare din Egipt având și o reputație internațională. Expoziția va oferi participanților o platformă de rețea ideală, oferindu-le oportunitatea de a crea contacte personale valoroase într-un mediu de afaceri exclusiv.

De ce merită să participați la EGYPT WOODTECH?

• Este cel mai important târg din industria lemnului și a mobilei cu acces pe piața egipteană
• Mai mult de 3000 de vizitatori au venit în timpul celor două zile ale evenimentului
• Primul FORUM WOODTECH a atras profesioniști din sectoarele prelucrării lemnului, industriei mobilei, materialelor, marketing și design din lemn din orașul Damietta, dar și din Cairo și Alexandria
• au avut loc 270 de întâlniri B2B programate, dezvăluind interesul pentru afaceri, materializate sub forma tranzacțiilor comerciale în toate sectoarele de interes

    
WOODTECH EGYPT oferă o prezentare specială pentru cele mai mari companii din industria lemnului și a industriei mobilei, precum și Ministerului Comerțului și Industriei, care se va concentra pe cel mai mare proiect național "Damietta furniture city”

EPF se bucură de sprijinul total al târgului WOODTECH EGYPT din Cairo și va găzdui forumul "EPF pentru Africa" în cadrul Târgului de la Cairo.
Directorul general al MEDEXPO S.A., dl Angelopoulos, împreună cu Dr. Paolo Fantoni, Președintele EPF și dl. Clive Pinnington, directorul executiv, au convenit să coopereze cu privire la târgul Woodtech din Cairo și proiectul "EPF for Africa". Proiectul EPF pentru Africa este una dintre primele zece priorități și ceva ce FEP se angajează ca o federație.
             
În urma discuțiilor, domnului Clive Pinnington, a confirmat că: "Ne vom alătura Târgului EGYPT WOODTECH din Cairo vineri, 16 februarie - duminică 18 februarie 2018. EPF consideră că Târgul WOODTECH EGYPT din Cairo reprezintă o oportunitate excelentă de a-și extinde contactele cu Egiptul și în special cu Africa. În prezent, intenția EPF este de a găzdui un forum sau un seminar prin care să prezinte o actualizare din Europa și să invite participanții din Africa să ofere informații cu privire la propriile probleme locale legate de panourile din lemn, producția, comercializarea și utilizarea acestora în mobilier și construcții ".Web: ParkNet 2014