Aveţi întrebări?
Xylexpo se extinde cu o nouă hală în 2018

Xylexpo este în plină desfășurare pentru următoarea ediție a târgului -  cea mai apreciată expoziție internațională bienală de tehnologii de prelucrare a lemnului și a articolelor din industria mobilei, va avea loc la FieraMilano-Rho, în perioada 8 - 12 mai 2018.
                      
Cele mai importante mărci ale sectorului și-au confirmat înregistrarea (Homag, Weinig-Holz Her, Cefla, Ima Schelling, Scm și Biesse), unele unele dintre ele cu o extindere semnificativă, motiv pentru care Xylexpo se lărgește cu sala 4. 

Sălile 1 și 3 vor găzdui companii specializate în producția de mașini și unelte de prelucrare a panourilor, finisaje de suprafață și produse conexe, hardware, materiale semifabricate și materiale; iar halele 2 și 4 vor fi dedicate mașinilor și uneltelor de prelucrare a panourilor și a lemnului masiv, echipamente și instrumente de lucru, materiale semifabricate și accesorii complementare.

     
Dario Corbetta, directorul expoziției a precizat că "până în prezent s-au înregistrat 230 de companii, ocupând aproximativ 28 mii de metri pătrați, puțin mai mic decât suprafața totală a Xylexpo 2016. Cu aceste cifre, putem spune deja că ediția a cincizecea va reafirma rolul expoziției noastre ca eveniment de referință la nivel mondial pentru procesarea secundară și tehnologie de ultimă oră pentru întreprinderile industriale. În afara marilor firme mentionate mai sus, Milano va găzdui și Alberti, Albricci, Bacci, Bi-Matic, Buerkle, Costa Levigatrici, Comec Group, Cvm, Felder, Fimal, Friulmac, Giardina Group, Hundegger, Masterwood, Metalstar 2000 , Vitap - firme care au cerut cele mai mari standuri, reprezentând nucleul Xylexpo și tehnologia internațională.


      
Web: ParkNet 2014